Obvion en homeQgo helpen adviseur met gratis huisscan

0

Vanaf vandaag kan de adviseur via het adviseursportaal van Obvion gebruik maken van de huisscan van homeQgo.

De adviseur doorloopt deze gratis scan in minder dan 2 minuten en krijgt zo een eerste inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden voor een specifieke woning. In het advies op maat zijn ook de indicatieve prijzen, besparingen en mogelijke subsidies opgenomen.

Huisscan

Met de huisscan maakt homeQgo van iedere woning een uniek 3D-model. Een adviseur hoeft alleen de postcode en het huisnummer in te voeren. Vervolgens wordt er met behulp van openbare bronnen zoals het Kadaster, luchtfoto’s, en de hoogtekaart van Nederland een persoonlijk adviesrapport opgesteld. Vanuit het advies kan de consument in een klik voorlopige offertes op maat aanvragen bij de gecontracteerde installateurs.

Duurzaamheid

Peter Dijks, commercieel directeur bij Obvion Hypotheken, onderschrijft het belang van duurzaamheid in het adviesgesprek: “Met gerichte informatie, tools en financiële oplossingen willen wij steeds meer vooroplopen als het gaat over verduurzaming. Want verduurzamen gaat ons aan het hart. We snappen tegelijkertijd dat energiebesparende maatregelen niet altijd tot de standaard expertise van de adviseur behoren. Daarom willen we, onder andere met de huisscan, waar mogelijk adviseurs zo praktisch mogelijk faciliteren om een duurzaam advies aan te kunnen bieden.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.