NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag

0

De NVM maakt een nieuwe opzet bekend van de NVM Open Huizen Dag. Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod kunnen in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar. De Open Huizen Dag 2021 vindt plaats op zaterdag 2 oktober.

Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag: “Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoordt de makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. Het enige wat de consument hoeft te doen is zijn gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online. We hebben hiervoor een praktisch online systeem ontwikkeld.

Onderzoek

“De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren” zegt Van Zantwijk. “Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken, stond namelijk centraal in onze ‘normale’ Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.