Noordhollandsche wijzigt naam en huisstijl

0

De Noordhollandsche van 1816 heeft per 1 januari 2013 een nieuwe rechtsvorm gekregen. Na bijna 200 jaar als Onderlinge door het leven te zijn gegaan, is de Noordhollandsche van 1816 nu omgevormd tot de Coöperatie Noordhollandsche van 1816 U.A. Die gebeurtenis gaat samen met het in gebruik nemen van een nieuwe huisstijl en een andere merknaam: Nh1816 Verzekeringen.

De verandering is mede ingegeven om het klantbelang centraal te kunnen blijven stellen. Algemeen directeur Lex Verëll zegt ervan “overtuigd te zijn dat we als coöperatie beter in die opdracht zullen slagen.”

“We zullen er in de toekomst meer werk van maken om onze positie als Beste Schadeverzekeraar van Nederland bij onze verzekerden voor het voetlicht te brengen. Wij willen meer als Nh1816 in beeld zijn en ons actiever presenteren. Als je 8 jaar op rij dat kwaliteitslabel hebt verdiend, dan zegt dat voldoende en mag dat breder bekend gemaakt en gebruikt worden”, aldus Verëll.

“De voornaamste verandering aan de buitenkant is dat we tegelijk met de nieuwe rechtsvorm ook een nieuwe huisstijl in gebruik nemen en onder een andere naam gaan opereren. Onze bestaande huisstijl is eerder nooit wezenlijk veranderd en we vonden dat die inmiddels geen recht meer deed aan de dynamiek die de Noordhollandsche de laatste jaren zo typeert. Daarom is dit een prachtig moment om die dynamiek te vertalen naar een nieuwe herkenbaarheid in beeld en naam. We nemen we vanaf 7 januari een nieuwe huisstijl in gebruik en gaan verder door het leven als Nh1816 Verzekeringen.”

Verëll blijft trouw aan het intermediaire distributiemodel. “Juist mét het coöperatiemodel zullen we die rol in de toekomst verder uitbreiden, waardoor Nh1816 Verzekeringen meer dan ooit de verzekeraar ván, vóór en dóór het intermediair wordt.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.