Noorderlinge verzekeraars sluit aan bij My TP

0

Noorderlinge verzekeraars sluit zich aan bij My TP, het vergelijkingsplatform voor particuliere schadeverzekeringen. Noorderlinge levert haar premies nu standaard aan bij My TP, zodat een adviseur deze in een vergelijking voor zijn klant eenvoudig kan meenemen.

Gerben Kuiper (rechts), directeur van Noorderlinge verzekeraars: “Wij kiezen bewust exclusief voor het intermediair als belangrijkste kanaal. Wij werken dan ook samen met partijen die de positie van het intermediair versterken. Met het leveren van onze premies aan My TP zorgen wij ervoor dat intermediairs zo weinig mogelijk handmatige en dubbele invoer hebben bij het vergelijken, offreren en aanvragen van particuliere schadeverzekeringen.”

Adviseur

“We zijn blij en trots dat we Noorderlinge verzekeraars aan ons aanbod hebben kunnen toevoegen. Hiermee maken we het aanbod voor onze klanten nog completer”, aldus Rick Mulderij (links) van My TP. “Vanuit mijn achtergrond als adviseur weet ik hoe tijdrovend het is om een mooi en professioneel vergelijkingsoverzicht te maken. Met My TP heb je dit als adviseur in vijf minuten voor elkaar. Met deze nieuwe samenwerking hebben we zo goed als alle verzekeraars op ons vergelijkingsplatform aangesloten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.