Noord-Holland maakt kennis met Veldsink

0

Veldsink Advies heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 de advieskantoren Van ’t Riet Verzekeringen uit Heerhugowaard en Rensen Assurantiën uit Nijverdal overgenomen. Met deze overname kan Veldsink voor het eerst de vlag uitsteken in de provincie Noord-Holland.

De Veldsink-formule telt nu 52 advieskantoren verspreid over 10 provincies. Het kantoor Van ’t Riet is in 1993 gestart door Jan Dirk van ‘t Riet als onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies. Later is dit uitgegroeid tot Van ’t Riet met drie specialismen: Van ’t Riet Verzekeringen, Van ’t Riet De-Makelaar en Van ’t Riet Hypotheken.

Ben Rensen opende in 1974 een verzekeringswinkel. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkend intermediair- en volmachtbedrijf, zelfstandig adviseur van RegioBank en een makelaarskantoor. Rensen adviseert particulieren en bedrijven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.