NN zet medewerkers in voor gastlessen

0

Ruim 170 medewerkers van Nationale-Nederlanden gaan de komende week op pad in het kader van de Week van het Geld. Zij verzorgen zo’n 300 gastlessen op Nederlandse basisscholen.

Vandaag start de Week van het Geld 2017. Overal in Nederland vinden activiteiten plaats om kinderen bewuster te leren omgaan met geld. Dit is het derde jaar dat NN meedoet met de Week van het Geld en ook dit jaar is de respons onder de medewerkers om een les te verzorgen groot.

Met haar actie wil de verzekeraar bijna 8.000 kinderen bereiken. Samen met andere verzekeraars worden er 800 gastlessen gegeven in Nederland en 20.000 kinderen bereikt.

Digitaal spel

Dit jaar wordt voor het eerst een digitaal spel in de gastles gebruikt. Op deze manier wordt de interactie met leerlingen gestimuleerd en is het spel meer van deze tijd.

De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in Geldzaken. Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld en verzekeren. Door kinderen al jong te leren over deze thema’s, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op latere leeftijd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.