NN verbetert repatriëring transportmaterieel

0

Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck zijn een samenwerking aangegaan voor de berging van voertuigen zwaarder dan 3500kg in Nederland en het buitenland. NN-klanten kunnen in dit specifieke vervoersegment voortaan een beroep doen op de gespecialiseerde hulp van VHD en Van Eijck.

VHD is gespecialiseerd in het organiseren van hulp na incidenten en bij calamiteiten in binnen- en buitenland. VHD werkt al langer samen met NN voor bijvoorbeeld de hulpverlening voor personenauto’s. Voor Van Eijck is repatriëring van transportmaterieel vanuit het buitenland de corebusiness. Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring met de coördinatie van zowel berging in binnenland als buitenland.

Het in één concept samenbrengen van deze netwerken moet resulteert volgens NN in een optimale dienst- en hulpverlening. Door deze nieuwe vorm van samenwerking zal er voor tussenpersonen, volmachtkantoren en verzekerden niets veranderen in de melding van een schade of hulpoproep in dit specifieke vervoersegment (vrachtauto’s, aanhangers en lading).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.