NN-Schade gesplitst naar distributiekanaal

0

Het schadebedrijf van Nationale-Nederlanden brengt de bediening van het intermediair voor zowel het zakelijk als het particuliere segment onder in het nieuwe bedrijfsonderdeel Schade Intermediair. Het bedrijfsonderdeel Retail Schade & Zorg focust, met bankassurance ketens en OHRA, op de directe klant.

Het nieuwe bedrijfsonderdeel Schade Intermediair komt onder leiding te staan van Gerard van Rooijen (foto). “Met het centraliseren van de intermediaire dienstverlening wil Nationale-Nederlanden de kracht en de rol van de adviseur benadrukken. Hiermee komt er voor zowel intermediair als volmacht een integrale verantwoordelijkheid op het gebied van schadeverzekeringen. De focus ligt op het nog verder verbeteren van onze dienstverlening naar adviseurs. De adviseur krijgt voor zowel zakelijke als particuliere schadeproducten nog slechts met één accountmanager te maken die de adviseur ondersteunt in de marktbewerking met producten en diensten van Nationale-Nederlanden”, aldus Van Rooijen.

Directe kanaal

Bianca Knispel concentreert zich als directeur van Retail Schade & Zorg op de directe klantbediening. De Intermediaire klantbediening blijft bij Voogd & Voogd (NNVS). Onlangs is dit contract met 2 jaar verlengd. De directe portefeuille wordt op termijn binnen Retail Schade & Zorg zelf uitgevoerd en niet meer uitbesteed aan NNVS.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.