NN biedt verzekering voor camperverhuurders

0

Nationale-Nederlanden heeft een verzekering ontwikkeld voor Indie Campers, Europa’s grootste camperverhuurplatform. Tjeerd Bosklopper, CEO Nationale-Nederlanden: “De verzekering biedt met één klik een dekking op maat voor de specifieke reis die de reiziger gaat maken. Klanten hoeven geen extra stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat ze goed verzekerd zijn.”

De verzekerings biedt een aanvulling op de gewone voertuigenverzekering waar het voertuig onder valt en dekt bijvoorbeeld schade, diefstal en pechhulp bij verhuur aan een andere partij in het geval de primaire verzekering dit niet dekt.

Ongebruikt

“We weten dat privécampers meestal 95% van hun tijd ongebruikt blijven, terwijl ze onderweg kunnen zijn om goede herinneringen voor andere reizigers te creëren. Een groot obstakel voor verhuur is dat particuliere campers meestal geen uitgebreide huurverzekering hebben. Dat kan nu met deze verzekering van Nationale-Nederlanden”, zegt Mafalda Mourão van Indie Campers Marketplace.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.