NN Beurs verzekert vanaf 2023 opnieuw CAR risico’s

0

Nationale-Nederlanden Beurs breidt zijn portefeuille Technische verzekeringen uit. Vanaf 1 januari 2023 biedt het opnieuw CAR verzekeringen (Construction All Risk) aan. Met het uitbreiden van de technische portefeuille wordt ook het team Engineering vergroot.

Per 14 november 2022 start Jeroen Potasse als senior underwriter Technische verzekeringen. Hij is sinds 2011 werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij startte zijn carrière als underwriter technische verzekeringen bij Achmea en maakte in 2021 de overstap naar Chubb waar hij als senior underwriter technical lines werkzaam was.

Coassurantiemarkt

Laurens Schox (foto), directeur NN Beurs: “De coassurantiemarkt heeft behoefte aan het zo breed mogelijk verzekerbaar maken van risico’s. Met deze uitbreiding van zowel ons acceptatiebeleid als het team geven we hieraan gehoor, naast het bestaande aanbod van CAR verzekeringen voor hernieuwbare energie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.