Nivre en Stv stellen bijeenkomsten uit vanwege coronavirus

0

Steeds meer vergaderingen en bijeenkomsten worden uitgesteld vanwege het coronavirus. Na eerder de NVHP maakten nu ook Stv en Nivre bekend hun bijeenkomsten naar een latere datum door te schuiven.

De themabijeenkomst van de Stv over incassobeleid en betalingsachterstanden op 26 maart bij gastheer Dela in Eindhoven gaat voorlopig niet door. Een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt. “We publiceren wel de themarapportage op 26 maart. Ook ontvangt leden in die week hun eigen rapportage over incassobeleid en betalingsachterstanden opnieuw, met de benchmark erin”, aldus Stv .

Rendez-Vous d’Expertise

Het bestuur van het Nivre heeft besloten om het Rendez-Vous d’Expertise van 2 april te verplaatsen naar 24 september. Nivre: “Dit besluit komt voort omdat uit de meest recente berichtgeving rond het coronavirus en de berichten vanuit het RIVM niet te verwachten is dat op korte termijn sprake zal zijn van een vastgestelde aanzienlijke verlaging van het besmettingsrisico. Om die reden kiezen veel bedrijven ervoor om hun medewerkers, totdat sprake is van een erkende verbetering van de situatie, niet te laten deelnemen aan grootschalige evenementen. Het Rendez-Vous d’Expertise is een grootschalig evenement. De gemaakte afspraken en bijbehorende regelingen brengen met zich mee dat we tijdig moeten beslissen over het al dan niet doorgaan ervan.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.