Nieuwe vestigingen De Hypotheker

0

De Hypotheker heeft een nieuwe vestiging geopend in Krimpen aan den IJssel. De opening volgt op de opening eerder dit jaar van drie nieuwe kantoren in Beilen, Velserbroek en Lochem. De formule was nog niet gevestigd in deze vier plaatsen.

Met de recente uitbreiding van het kantorennetwerk beschikt De Hypotheker nu over 178 locaties in het land. De komende twee jaar wil de formule doorgroeien naar 200 vestigingspunten. De uitbreiding zal met name plaatsvinden in kleinere gemeentes. Dit komt omdat er naast grote full-service kantoren ook andere distributievormen ingevuld worden zoals de Shop-in-Shop, Kleine Winkel of de Flex Store. Hierdoor wordt het voor meer mensen mogelijk om persoonlijk contact te hebben met een adviseur. Tien jaar geleden bestond de keten nog volledig uit full service-kantoren in de grotere plaatsen.

Online en toch dichtbij

“Ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt, zien we een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht”, zegt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker. “Klanten hebben bij ons de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe zij hun hypotheek willen afsluiten. Zelf online of samen met de adviseur. Als de klant ervoor kiest om veel online te regelen, vindt er altijd nog een laatste check op de vestiging plaats. En dan is het handig als er een vestiging van De Hypotheker in de buurt is.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.