Nieuwe vergelijkingstool HIP Next

0

Adviseurs kunnen met de nieuwe vergelijkingstool in HIP Next – de mid- en frontoffice oplossing voor verzekeringen van Hofstaete – voortaan alle door Rolls aangeboden producten vergelijken. De tool vergelijkt op zowel premie als op voorwaarden.

Doordat in de vergelijking zowel naar premies als naar voorwaarden wordt gekeken, heeft de adviseur hiermee volgens Hofstaete een handige tool in handen om te kunnen adviseren op basis van een specifieke klantsituatie. In de vergelijking kunnen volmacht- en provinciale producten worden meegenomen.

Kiezen en sluiten

De gebruiker start met het invoeren van een aantal basisgegevens over bijvoorbeeld de auto en de gewenste dekking. Daarna worden diverse maatschappijen getoond, waarvan de adviseur er maximaal drie kan aanvinken voor een kwalitatief detailvergelijk. Vanuit dit detailvergelijk kan er één product geselecteerd worden om daar vervolgens nog eventuele aanvullende dekkingen aan toe te voegen. Vervolgens kan het eindresultaat geoffreerd worden aan de klant of direct afgesloten worden.

Zicht risico- en verzekeringsadviseurs heeft de nieuwe vergelijkingstool met de kwalitatieve autovergelijker als eerste in gebruik genomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.