Nieuwe vergelijkingssite hypotheken

1

De hypotheekmarkt transparant maken, dat is het doel van de nieuwe vergelijkingssite Hypotheekrente.com. De website, die deze week is gelanceerd, geeft een overzicht van rentetarieven en financiële producten.

Bezoekers van de site krijgen op dit moment de hypotheekrentes te zien van ruim duizend hypotheken van dertig banken, verzekeraars en regiepartijen. “Het aanbod wordt nog dagelijks uitgebreid”, zegt John Heijen van het Emmeloordse marketingbureau NR7Media, waar Hypotheekrente.com een onderdeel van is. Het doel is volgens hem om de komende tijd de volledige hypotheekmarkt op de site te krijgen.

De website werkt samen met een aantal hypotheekadviseurs. Als een bezoeker van de site een afspraak wil met een adviseur, zet de website de aanvraag door naar een hypotheekadviseur in de betreffende regio. Hypotheekrente.com zegt daarvoor geen vergoeding te krijgen en benadrukt dat alle informatie op de site ‘volledig onafhankelijk en objectief’ is.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.