Nieuwe site vergelijking autoverzekeringen

0

ToCompare.nl is een nieuwe Nederlandse website voor het vergelijken van autoverzekeringen. Het nieuwe is dat het de eerste site is die ook andere vergelijkingssites met elkaar vergelijkt.

Consumenten kunnen daardoor met één zoekopdracht de goedkoopste autoverzekering vinden, aldus Marc Mathijssen, één van de oprichters van ToCompare.nl. Sites om autoverzekeringen te vergelijken waren er al. De meeste van deze sites zijn volgens hem niet zo onafhankelijk als ze lijken. Wie de meest voordelige autoverzekering zocht deed er dan ook verstandig aan om meerdere sites te bezoeken. Veel consumenten deden dat ook, zo blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau GfK: gemiddeld raadpleegt een consument 36 pagina’s op 6 verschillende sites. Met één zoekopdracht verzamelt ToCompare.nl de tarieven van onder andere Independer, Premie.nl, Verzekeringssite, Consumentenbond, Geld.nl en vele andere aanbieders.

Mathijssen: “Wij beperken ons niet tot verzekeraars waar we wat aan verdienen, maar brengen echt álle aanbieders in beeld. Dat zorgt ervoor dat de consument bij ons in één keer weet wat voor hem of haar de goedkoopste autoverzekering is. We zijn daar zo zeker van dat we zelfs een laagste-prijs-garantie geven. Wie elders op internet een goedkopere autoverzekering vindt krijgt van ons het verschil terug.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.