Nieuwe release FinRust 

0

Er is een nieuwe release beschikbaar van FinRust adviessoftware. Hierin zit onder andere een Ockto-koppeling met Faster Forward Elements. Ook bevat het de eerste voorbereidingen op de mogelijkheid om bij hypotheken leningdelen toe te voegen. Deze functionaliteit komt na de zomer beschikbaar.

In Faster Forward Elements bestaat al langer de mogelijkheid om met Ockto klantgegevens te verzamelen. Deze kunnen met de nieuwe koppeling nu ook direct worden inladen in FinRust.

Naast deze toevoeging is het na de nieuwe release mogelijk om met een klik op de knop een datumveld snel te verwijderen. Ook is het nu mogelijk om de omgerekende pensioendatum te resetten, zodat de gebruiker bij het laden van een nieuwe XML of Ockto Json de originele gegevens uit het bestand in FinRust ziet. Tot slot heeft FinRust de (sociale) uitkeringen aangepast aan de hand van de cijfers per 1 juli 2020.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.