Nieuwe naam en functionaliteiten MijnDAS

0

Het online portaal voor adviseurs MijnDAS heet voortaan DAS voor Adviseurs. Naast de nieuwe naam zijn er ook technische verbeteringen doorgevoerd en een aantal extra’s toegevoegd. “Hiermee maken we juridische hulp – ook via adviseurs – weer een stuk toegankelijker”, zegt Charles Staats, CCO bij DAS.

Adviseurs kunnen via het portaal zelf offertes voor een DAS rechtsbijstandverzekering maken en een geschil melden of volgen. Het portaal biedt online inzicht in de portefeuillegegevens van adviseurs. In de nieuwe versie van het portaal ziet de adviseur nu ook alle juridische claims van zijn klanten in één oogopslag. Het maakt dan niet uit of de verzekering provinciaal is afgesloten, via een serviceprovider, volmacht of verzekeraar. Ook de juridische dienstverlening van DAS is nu beschikbaar voor klanten die niet zijn verzekerd bij DAS, maar wel hulp nodig hebben. Via de nieuwe koppeling met de DAS Documenten Selfservice, kan de adviseur direct juridische documenten opstellen voor zijn klanten.

Tot slot kan de adviseur in de adviseur omgeving testimonials, advieskaarten en andere hulpmiddelen downloaden en is er een nieuwsoverzicht en -archief waar de evenementen en webinars die DAS organiseert, te vinden zijn.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.