Nieuwe modules in MoneyView Selector

0

MoneyView heeft productvergelijker Selector uitgebreid met Woonverzekeringen (inboedel en opstal) en Woonlastenverzekeringen.

Sinds MoneyView in augustus vorig jaar Selector introduceerde, worden er regelmatig nieuwe modules toegevoegd. Met de module Woonverzekeringen mikt het bedrijf nadrukkelijk op de assurantieadviseur. “Veel consumenten kiezen vooral omwille van het gemak voor de assurantieadviseur”, zegt Martin Koot van MoneyView. “Dat neemt niet weg dat er toch geconcurreerd wordt met webwinkels en direct writers. Met Selector bewijst de adviseur zijn deskundigheid en objectiviteit. Klanten waarderen dat enorm.”

Vier weken gratis

Koot: “Ter gelegenheid van de introductie bieden we adviseurs de mogelijkheid om alle modules van Selector vier weken lang gratis te gebruiken. Via de moneyview.nl/selectoractie kan de adviseur zich aanmelden. Wie vóór 1 juli een abonnement neemt, krijgt bovendien 10% doorlopende korting op de actieprijs van de twee nieuwe modules. Selector bevat nu de modules Arbeidsongeschiktheid, Overlijdensrisico, Lijfrente sparen, Direct ingaande lijfrente, Opstal en Inboedel, Woonlasten en Uitvaart. De laatstgenoemde module is gratis voor elke Selector-gebruiker tot in ieder geval eind 2016.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.