Nieuwe mijlpaal voor jubilerend Advieskeuze

0

In 2021 heeft Advieskeuze.nl de mijlpaal van één miljoen unieke bezoekers doorbroken. Een groei van 15% ten opzichte van het jaar ervoor. Er werden vorig jaar 47.163 goedgekeurde reviews over makelaars, financieel adviseurs en notarissen zichtbaar gemaakt op het reviewplatform.

In december vierde Advieskeuze.nl het tienjarig bestaan. Inmiddels wordt er samengewerkt met 52 corporate partners (aanbieders, ketens en serviceproviders) en 6.931 actieve advieskantoren. Zij maken gebruik van de extranet omgeving om de dienstverlening, medewerkers, tarieven, keurmerken en reviews van klanten over hun adviseurs online zichtbaar en vindbaar te maken.

Doorlopend keuze onderzoek

De database van Advieskeuze.nl fungeert als bronbestand voor aanbieders, ketens en serviceproviders, met relevante data over de advieskantoren binnen hun distributienetwerk. Het reviewplatform doet eveneens doorlopend onderzoek onder consumenten die een review geven aan een dienstverlener. Die onderzoeken zijn optioneel, vrijblijvend en anoniem. Er is onder andere consumentenonderzoek gedaan naar keuzes op het gebied van besparingen op vaste lasten, verduurzaming van de woning en advies op afstand via webcam.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.