Nieuwe levensverzekering voor 50-plussers.

0

VKG introduceert de L+ Risicoverzekering; een tijdelijke overlijdensverzekering speciaal voor 50-plussers. Zeer bijzonder is dat de aanvraag gegarandeerd wordt geaccepteerd zonder gezondheidsvragen, voor kandidaat verzekerden in de leeftijd van 50 tot 85 jaar. De verzekering loopt tot aan de 100e verjaardag van de verzekerde. De L+ Risicoverzekering is online af te sluiten binnen de TotaalOpvangPolis.

De L+ Risicoverzekering voorkomt dat nabestaanden met onbetaalde rekeningen achterblijven. Risicodrager ACE heeft voor de ontwikkeling van deze verzekering onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van de 50-plusser. Door middel van een vaste maandelijkse premie krijgen de nabestaanden de zekerheid dat er geld is voor voorziene- of onvoorziene uitgaven, uitstaande rekeningen, begrafeniskosten en dergelijke. Denk ook aan de hypotheekrente die betaald moet worden gedurende de tijd dat de woning van de overledene te koop staat. De hoogte van de uitkering is gelijk aan het verzekerde bedrag. De verzekering kent een lage premie. Zeer bijzonder is dat de aanvraag gegarandeerd wordt geaccepteerd zonder gezondheidsvragen. Er is dus geen gezondheidsverklaring of medisch onderzoek nodig.

Voordelen voor de klant
– Voorkomt financiële lasten voor nabestaanden.
– Gegarandeerde acceptatie.
– Geen gezondheidsverklaring of medisch onderzoek nodig.
– Snelle en vriendelijke claimservice.

Voordelen voor de adviseur
Gemakkelijk aan te vragen.
– Concurrerende tarieven.

Meer kenmerken
Betaalbare vaste premie. De premie hangt af van het gekozen verzekerde bedrag en de leeftijd van de verzekerde op het moment van afsluiten en stijgt niet als de verzekerde ouder wordt.
– Gelijkblijvend verzekerd bedrag (maximaal EUR 12.500, de hoogte is afhankelijk van de betaalde
premie en de leeftijd van de kandidaat op moment van afsluiten).
– Bij overlijden door een reisongeval wordt drie keer het verzekerde bedrag uitgekeerd.
– Bij overlijden binnen twee jaar na afsluiten wordt niet het verzekerde bedrag uitgekeerd, maar 150% van de ingelegde premie.
– Bij overlijden nadat de eerste twee jaar zijn verstreken maar voor de einddatum van de polis wordt het (gelijkblijvende) verzekerde bedrag uitgekeerd.
– De verzekering is af te sluiten vanaf 50 tot 85-jarige leeftijd. De verzekering is per maand opzegbaar.
– De dekking duurt voort tot aan de 100-jarige leeftijd van de verzekerde

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.