Nieuwe intermediaire serviceorganisatie op komst

0

Het in juli 2012 gefuseerde drietal Zevenwouden Verzekeringen, Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen en Fries Volmachtbedrijf presenteert op 7 februari 2013 een nieuwe serviceorganisatie aan het intermediair. De nieuwe organisatie kiest nadrukkelijk exclusief voor partnership en samenwerking met het intermediair.

Er zal een breed pakket aan schadeverzekeringen worden geboden, met een ruime keuzemogelijkheid maar ook ondersteunende diensten voor het intermediair. “De filosofie achter de formule van de serviceorganisatie is “vóór en dóór‟ het intermediair waarbij actieve betrokkenheid en invloed van het intermediair ook daadwerkelijk mogelijk is”, aldus directeur Sjoerd Hijlkema.

“Intermediairs dienen in staat te worden gesteld om hun klanten optimaal te kunnen bedienen”, vervolgt Hijlkema. “Samenwerking tussen verzekeraar en intermediair blijkt in de afgelopen jaren flink afgenomen. Met onze nieuwe serviceorganisatie verwachten wij in deze ontwikkeling een ommekeer te maken. Wij betrekken onze intermediairs actief om gezamenlijk in te spelen op de markt. Om kwaliteit te bieden en een betrouwbare partij te kunnen zijn, is het in het belang van zowel de eindconsument, het intermediair als de verzekeraar om elkaars taal te spreken.”

Op 7 februari wordt de nieuwe serviceorganisatie gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Dan zal ook de naam van de organisatie bekend worden gemaakt.  

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.