Nieuwe inkomensproducten in MoneyView Woonlastenvergelijker

0

MoneyView introduceert een nieuwe versie van haar Woonlastenvergelijker in MoneyView Advisa en AeQuote. In deze nieuwe versie zijn ook de inkomensbeschermers van Credit Life, Dazure en TAF opgenomen om adviseurs een zo breed mogelijke vergelijking te bieden.

Er zijn diverse verzekeringsmogelijkheden om de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid op te vangen. De meest bekende variant is de woonlastenverzekering, waarbij er een maandelijks bedrag wordt verzekerd dat is gerelateerd aan de hoogte van (meestal) de hypotheeklasten. Daarnaast zijn er – van meer recente datum – verzekeringen op de markt gekomen waarbij het verzekerde bedrag niet gerelateerd is aan de hoogte van de woon- of hypotheeklasten, maar aan het inkomen.

Financiële gevolgen

MoneyView: “Daarmee zijn er dus in dit marktsegment verschillende soorten producten te verkrijgen, die uiteindelijk echter wel hetzelfde doel dienen; namelijk het opvangen van de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid zodat de verzekerde (bijvoorbeeld) in zijn woning kan blijven wonen. Welk van de producten het beste aansluit bij de situatie van de klant, kan alleen individueel bepaald worden. MoneyView maakt het daarom nu mogelijk om in één vergelijking zowel de woonlasten- als de inkomensverzekeringen mee te nemen en dat nog eens naast de Hypotheek Aflos Verzekering van Cardif, die al enige jaren geleden werd toegevoegd aan onze vergelijkers.”

Nieuwe producten

Dit volgende producten zijn naast de woonlastenverzekeringen vanaf nu ook te vergelijken zijn bij MoneyView: Credit Life Inkomensgarantie Basis; Credit Life Inkomensgarantie Compleet, Dazure Inkomensbeschermer en TAF Inkomensbeschermer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.