Nieuwe Hypotheekshop in Leiden Oost

0

Per 1 september opent De Hypotheekshop een nieuwe vestiging in Leiden Oost. De vestiging van franchisenemers Maxim Visscher en Rémon Grimbergen wordt gevestigd in het pand van De Wekker Makelaardij.

De Hypotheekshop is één van de labels van CMIS Franchise en onderdeel van CMIS Group. Het label beschikt over een landelijk netwerk van meer dan 160 kantoren. De nieuwe franchisenemers kennen Leiden goed. Maxim Visscher woont in de stad en Rémon Grimbergen is al dertien jaar hypotheekadviseur in de omgeving. “Onze diensten zijn te combineren, bijvoorbeeld met de makelaarservice. We kennen de makelaars en notarissen persoonlijk en kunnen daardoor snel schakelen”, aldus Visscher.

Klant kiest

De nieuwe vestiging van De Hypotheekshop kent ruime openingstijden. Grimbergen: “Het afsluiten van een financieel product doe je niet even tussendoor. We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het de klant het beste schikt. Dus ook ’s avonds of in het weekend. Ook bezoeken we naar wens de klanten thuis.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.