Nieuwe funding voor Tulp Hypotheken

0

Tulp Hypotheken is opnieuw een substantieel funding arrangement overeengekomen. Hiermee zegt Tulp samen met zijn partners nog meer hypotheken te kunnen aanbieden. De geldverstrekker richt zich vooral op hypotheken zonder NHG en voor bestaande woningen (aankoop, verbouwing of oversluiten) met lange rentevaste periodes.

Directeur Tulp Hypotheken Pierre de Vos: “Met dit nieuwe funding arrangement bevestigt TwentyFour Asset Management (TwentyFour) het vertrouwen in ons. Het bevestigt onze goede samenwerking. Naast TwentyFour hebben we nu ook een samenwerking met HSBC voor een deel van onze portefeuille. HSBC is een van de grootste banken in de wereld.”

Niet-NHG

Tulp is in mei 2018 gestart, met secured funding van TwentyFour uit Londen. Vos: “Vanaf de start hebben we meer dan 2.500 klanten geholpen met een hypotheek, waarbij Tulp zich tot nu toe voornamelijk richt op het “niet-NHG” segment. Een hypotheek van ons kenmerkt zich naast een lage rente ook door ruime aflosmogelijkheden. Zo kan er tot 25% boetevrij per jaar worden afgelost.

Hypotheekadviseurs

Tulp Hypotheken kiest er bewust voor om samen te werken met professionele hypotheekadviseurs. De afhandeling en servicing vindt plaats bij diverse servicers of via Stater, waarbij Tulp binnen 24 uur het finaal akkoord afgeeft.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.