Nieuwe functionaliteiten Reaal MijnAOV

0

Met de door Reaal vernieuwde AOV-offertetool, verloopt het hele aanvraagproces van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voortaan via de MijnAOV-omgeving. Van offerte tot aanvraag en acceptatie en van mutaties tot claims. Ook zijn de producten nu beter te vergelijken.

De offertetool is op basis van input van adviseurs gebruiksvriendelijker gemaakt en functionaliteiten zijn uitgebouwd. Zo is het nu mogelijk om de premiegevolgen van keuzes binnen een Reaal AOV te vergelijken, kan de adviseur klanten een offerte sturen met daarin premievergelijkingen van keuzes binnen een Reaal AOV en is tot slot op basis van de verschillende criteria, zoals beroep, opleiding of dienstverband automatisch in te zien voor welke Reaal AOV een klant in aanmerking komt.

Vergelijken

Pim Hafkenscheid, eindverantwoordelijk voor AOV bij Reaal: “In de vernieuwde offertetool kunnen adviseurs de premies van de verschillende Reaal AOV’s met elkaar vergelijken. Zo wordt bijvoorbeeld direct het premieverschil inzichtelijk tussen bijvoorbeeld de UNIM AOV en de UNIM Plus AOV. Maar ook binnen de producten zijn de verschillende keuzemogelijkheden te vergelijken op basis van productkenmerken, zoals eigenrisico-termijn, of eindleeftijd. Zo kan snel inzichtelijk gemaakt worden wat bijvoorbeeld de premie van de UNIM Plus AOV is gebaseerd op 1 maand eigen risicotermijn, vergeleken met 3 maanden eigenrisicotermijn.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.