Nieuwe functionaliteiten FinRust

0

Vanaf vandaag kunnen adviseurs de nieuwe versie van FinRust gebruiken met daarin nieuwe functionaliteiten zoals WFT-adviesrapporten, netto-uitkering bij AOV en Maandlastenverzekering, bedrijfsnaam/werkgever bij persoonsgegevens, een help-chatfunctie en een nieuwe inlogpagina.

De WFT-adviesrapporten kunnen gebruikt worden voor AOV, ORV en lijfrente advies. In het Word-rapport heeft de gebruiker de keuze uit diverse vragen en teksten, die hij kan aanvullen om snel tot een goed adviesrapport te komen. Het toevoegen van een bedrijfsnaam bij een persoon kan handig zijn voor adviseurs die pensioencommunicatie aan werknemers doen in opdracht van een werkgever.

Maandlastenverzekering

Binnen het scenario Arbeidsongeschiktheid kan de gebruiker bij de AOV en Maandlastenverzekering nu ook kiezen voor een netto uitkering. Hiermee kan bijvoorbeeld bij een klant met winst uit onderneming een lagere uitkering bij een AOV door de hogere belastingdruk vermeden worden (door verlies belastingvoordelen). Bij de Maandlastenverzekering kan nu ook gekozen worden voor een 100% uitkering, ongeacht de mate van arbeidsongeschiktheid.

Via de ‘Help chatfunctie’ kan de gebruiker vragen stellen over het gebruik van FinRust. Dit kan per email of per chat.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.