Nieuwe e-InFinance ligt op digitale deurmat

0

In de nieuwe e-InFinance wordt onder meer aandacht besteed aan het belang van een goede taxatie, in het specifieke geval dat een particuliere klant een verhuurwoning wil aankopen. Verder kunt u lezen over PSD2, klantgericht schrijven en de speech die minister Kajsa Ollongren gaf tijdens het NHG-jubileumevent.

Particuliere kopers beschouwen een taxatie nog te vaak als sluitpost van de financiering, zo bleek onlangs tijdens een PE-bijeenkomst voor Taxateurs. Met de eurotekens nog in de ogen, komen de particuliere kopers van een koude kermis thuis.

Kajsa Ollongren

Volgens minister Kajsa Ollongren zorgen de veranderingen op de arbeidsmarkt en de samenstelling van de Nederlandse bevolking ervoor dat er steeds meer maatwerkoplossingen nodig zijn om de financiering van een eigen woning mogelijk te maken. Ook DNB-president Klaas Knot deed een paar opmerkelijke uitspraken over woningfinanciering, maar dan op het podium van het Capital Value congres.

Gouden Lotus Awards

Tijdens het hypothekenevent HypoVak op dinsdag 28 mei in NBC Nieuwegein worden voor de vierde keer de Gouden Lotus Awards uitgereikt. Om te benadrukken dat het de adviseur is die de winnaar kiest, is dit jaar de wijze waarop er gestemd kan worden aangepast. De stemronde vindt plaats via het platform van Advieskeuze.nl, dat hiervoor een nieuwe onderzoekmodule ontwikkelt in de extranet omgeving. Vanaf 1 april kunt u daar uw mening geven over de prestaties van uw businesspartners en de producten die u in uw adviespraktijk voorbij ziet komen.

Klik hier om de e-InFinance te bekijken

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.