Nieuwe divisiedirecteuren bij DNB

0

Aerdt Houben wordt op 1 maart de nieuwe divisiedirecteur bij Toezicht Europese Banken, Pieter-Reinier Maat volgt hem op bij Financiële Markten en Lex van ’t Spijker is de opvolger van Maat bij de divisie Toezicht Nationale Instellingen.

Aerdt Houben volgt Thijs van Woerden op, die vertrekt naar de ECB. Houben heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan de divisie Financiële Markten (FM), ofwel de bank van de centrale bank. Daarvoor had hij leidinggevende posities bij Financiële stabiliteit, Toezicht strategie en Monetair beleid. Aan het begin van zijn loopbaan werkte hij bij het IMF.

Pieter-Reinier Maat

Pieter-Reinier Maat volgt Aerdt Houben op bij de divisie Financiële Markten (FM). Hij heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan de divisie Nationale Instellingen (NATIN), waar toezicht wordt gehouden op de banken die niet onder direct toezicht van de ECB vallen, op betaalinstellingen en op beleggingsondernemingen/

Lex van ’t Spijker

Lex van ’t Spijker wordt waarnemend divisiedirecteur bij Toezicht Nationale Instellingen (NATIN). Hij is op dit moment afdelingshoofd Toezicht Middelgrote banken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.