Nieuwe directieleden Aon Nederland

0

Arjan Bol (rechts op foto) wordt per 1 juni 2023 benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Aon Nederland en Marnix Zwartbol (links op foto) als Chief Technology Officer (CTO). De nieuwe directieleden brengen meer dan een kwart eeuw ervaring mee in de betalings-, bank- en verzekeringssector.

De 52-jarige Arjan Bol komt van Mastercard waar hij jarenlang werkte als Country Manager Nederland en de laatste drie jaar als Senior Vice President Product Commercialisation voor nieuwe betalingsplatformen wereldwijd. Daarvoor heeft hij achttien jaar bij ING gewerkt. De eveneens 52-jarige Zwartbol komt van The Bank of New York Mellon waar hij gedurende meer dan zestien jaar een groot aantal verschillende nationale en internationale functies heeft bekleed. Meest recent was Zwartbol voor de European Bank van BNY Mellon werkzaam als COO/Head of Operations en Executive Director/Board Member. Zwartbol begon zijn loopbaan bij ING en Robeco.

FutureForward-strategie

“Met Arjan en Marnix hebben we de perfecte match gevonden om onze FutureForward-strategie verder vorm te geven en de bijbehorende doelen op het gebied van groei, medewerkerswelzijn en efficiency te realiseren”, aldus Leonique van Houwelingen, CEO van Aon Nederland.

Met de nieuwe CCO en CTO is het directieam van Aon Nederland weer compleet. De overige directieleden zijn:

  • Leonique van Houwelingen (CEO Aon Nederland en statutair bestuurder)
  • Ron Gardenier (Chief MGA & statutair bestuurder van de MGA)
  • Michiel van Meer (CHRO & statutair bestuurder)
  • Gerben Pasman (CFO & statutair bestuurder)
  • Véronique Christiaans – Joosten (COO)
  • Mandy van der Zalm (CBO)
  • Lex Moerings (Chief Health & Wealth)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.