Nieuwe directie You Sure

0

Assurantiekantoor You Sure heeft een nieuwe directie. Medeoprichter Ger Knikman (vooraan op de foto) blijft CEO. De andere leden zijn Evelien van Elswijk, Tonnie van Rijn en Ronald Schimmel. Mede-eigenaar en co-oprichter Joep van den Eijkel treedt toe tot de raad van commissarissen en krijgt een adviesrol.

De directiewisseling volgt op de aankondiging dat IK Investment Partners het meerderheidsbelang in You Sure van Synergia Capital Partners heeft overgenomen, stelt You Sure een nieuw directieteam voor.

Evelien van Elswijk

Evelien van Elswijk, vanuit het managementteam al verantwoordelijk voor volmachtbedrijf DIN Assuradeuren en Polisadministratie, breidt haar verantwoordelijkheden uit met de particuliere tak van de KlantenService en een nieuw Integratie team om overnames in goede banen te leiden.

Tonnie van Rijn

Tonnie van Rijn, voormalig Marketing, Communicatie & Sales manager, wordt tevens verantwoordelijk voor Innovatie, waarbij hij technologische doorontwikkeling samen zal laten gaan met sales-driven marketing om de groei die You Sure maakt verder uit te breiden.

Ronald Schimmel

Ronald Schimmel is afgelopen jaar als Integratiemanager bij het bedrijf van start gegaan, na de overname van zijn bedrijf Three Oaks Alkmaar. Vanuit de directie valt de zakelijke tak van You Sure, alsmede de landelijke vestigingen, hypotheken en leven, onder zijn hoede.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.