Nieuwe directie Aon Risk Solutions

0

Aon Risk Solutions heeft een nieuwe directie. Deze staat onder leiding van CEO Marc van Nuland.

Volgens de verzekeraar zijn de benoemingen onderdeel van het integratieproces van Unirobe Meeùs Groep (UMG) met Aon. “De directie vertegenwoordigt duidelijk de twee clusters waarop Aon zich richt: consumenten en het midden- en kleinbedrijf enerzijds en grote ondernemingen en multinationals anderzijds. We gaan verder als toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health.”

Naast Van Nuland (foto), die ook Country Manager Aon Nederland is, bestaat de directie uit Rogier Sparreboom (CFO), Ron Gardenier (verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf), Hans Groot (Chief Broking Officer), Michiel van Meer (Chief Human Resources Officer), Coen Mom (verantwoordelijk voor de portefeuille consumenten en het midden- en kleinbedrijf) en Stefan Weda (Chief Commercial Officer en verantwoordelijk voor de portefeuille grote ondernemingen en multinationals).

Extra investeringsmogelijkheden

Aon maakte op 1 november bekend dat de overname van UMG was afgerond. Van Nuland: “Door deze krachtenbundeling versterkt het bedrijf met name zijn positie binnen het mkb en de consumentenmarkt. Klanten profiteren van de kracht van een grote risico- en verzekeringsadviseur met een uitgebreid productportfolio, internationale kennis en ervaring en lokale aanwezigheid. De schaalgrootte van de nieuwe organisatie zorgt bovendien voor meer inkoopkracht en voor extra investeringsmogelijkheden in technologie, talent en innovatie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.