Nieuwe directie Achmea Schade en Pensioen & Leven

0

Als gevolg van een organisatiewijziging en een aanpassing van de governance krijgen de groepsvennootschappen Achmea Schadeverzekeringen en Achmea Pensioen & Levensverzekeringen 1 september 2019 een nieuwe statutaire directie.

Bij beide groepsvennootschappen zijn het verantwoordelijk lid van de Raad van Bestuur en de Chief Financial Officer benoemd tot statutair bestuurder. Bij Achmea Schadeverzekeringen worden deze functies per 1 september ingevuld door respectievelijk Lidwien Suur en Michel Lamie en bij Achmea Pensioen & Levensverzekeringen door Robert Otto en Michel Lamie.

De huidige statutaire directie van beide groepsvennootschappen blijven na 1 september in functie als divisievoorzitter dan wel directeur Financiën. Bij Achmea Schadeverzekeringen zijn dat respectievelijk Michiel Delfos en Fred Schuurman voor de divisie Schade & Inkomen en bij Achmea Pensioen & Levensverzekeringen zijn dat Frans van der Ent en Martin Heuvelmans voor de divisie Pensioen & Leven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.