Nieuwe directeur Intermediair DELA

0

Angélique Antonis (1973) is per 1 augustus Armand Baas Becking opgevolgd als directeur Intermediair bij Coöperatie DELA. Daarmee is de keuze gevallen op iemand uit de eigen organisatie. De laatste 5 jaar werkte Antonis als product owner marketing bij DELA.

Baas Becking vertrok in juni naar Hypotheek Visie waar hij nu Strategie & Marketing Directeur is van Hypotheek Visie én het nieuwe en op actief klantbeheer ingerichte onderdeel Financieel Visie.

Angélique Antonis gaat zich in haar nieuwe functie met name richten op het verder professionaliseren van de dienstverlening aan het intermediair. “De inzet van data en digitalisering biedt het intermediair kansen, zoals het beter en efficiënter ondersteunen van klanten. Door het de klant gemakkelijker te maken, stijgt de klanttevredenheid. We gaan kijken hoe we het intermediair met onze diensten hierbij kunnen helpen”, aldus Antonis, die in haar vorige functie binnen het concern betrokken was bij de optimalisatie van klantreizen en het verbeteren van de online Mijn-omgeving voor leden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.