Nieuwe Centraal Beheer-commercial over vrijheid

0

Centraal Beheer laat vandaag de alweer 61e ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial in première gaan. De nieuwe commercial ‘Freedom’ past volgens de makers ‘naadloos in de huidige tijdsgeest’.

De hoofdpersoon in het verhaal is een ‘bad boy’ die die een poosje moest ‘zitten’. Tot vandaag. Hij proost op het vrije leven. Maar dan…

Bekijk de commercial hieronder:

Oeps-momenten

De ‘Even Apeldoorn bellen’-commercials zijn sinds 1985 op tv te zien. “’Even Apeldoorn bellen’ is een beproefd en bekroond concept waarmee wij, door vermakelijke oeps-momenten, Nederland graag een glimlach bezorgen”, legt Peggy Spaapen, senior manager Strategie Merkpositionering & Marketing uit. “Met de nieuwe commercial ‘Freedom’, versterken we het merkgevoel dat je altijd bij ons terecht kunt.”

De afgelopen periode heeft Centraal Beheer de ‘Even Apeldoorn bellen’ route verbreed. Spaapen: “Dit deden we om onze ambities in de volle breedte van dienstverlener in de etalage te zetten. In die campagnes tonen we het gemak dat wij klanten én niet-klanten bieden in alledaagse situaties in en om het huis. En dat is meer dan alleen verzekeringen. Zo bieden we ook hulp en gemak bij het aankopen van een nieuw huis, het verduurzamen van de woning of bedrijfspand en hulp bij klussen.

De nieuwe commercial van Centraal Beheer is vanaf vrijdag 4 juni op tv te zien.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.