Nieuw op HypoVak: de Battle

0

Hypotheekcongres HypoVak introduceert volgende week dinsdag 31 mei een nieuw programma-onderdeel: de Battle. Twee marktpartijen met tegengestelde meningen gaan het debat met elkaar aan in de boksring.

HypoVak geeft vanaf dit jaar een podium aan verschillende tegenpolen: een echte boksring waar twee debaters verbaal met elkaar de strijd aangaan. Deze boksring is te vinden op de beursvloer. De twee partijen discussiëren met elkaar over een actuele stelling. En de winnaar? Die bepaalt u als publiek.

Gedurende de dag worden in ieder geval de volgende ‘battles’gevoerd: Dik van Velzen (Nibe-SVV) versus Edwin Herdink (CFD) en Paul Iske (Universiteit van Maastricht) versus Thomas de Leeuw (ikbenfrits.nl).

Dik van Velzen vs. Edwin Herdink

Om 13.30 uur gaat Dik van Velzen (programmamanager Nibe-SVV en hoofdredacteur de Beursbengel) de strijd aan met Edwin Herdink, voorzitter van brancheorganisatie CFD. Zij debatteren over de volgende stelling: Een wettelijk verplicht periodiek PE-examen voor hypotheekadviseurs is een goed idee.

Paul Iske vs. Thomas de Leeuw

Om 15.00 uur pakt Thomas de Leeuw (co-founder van ikbenfrits.nl) de handschoen op tegen prof. dr. Paul Iske, hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht en oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Zij discussiëren over de volgende stelling: Er wordt te weinig geïnnoveerd in de hypotheek sector.

Tip: tot donderdag 26 mei 24.00 uur kunt u zich als lezer van InFinance nog gratis aanmelden voor een toegangsbewijs voor HypoVak. Klik daarvoor op deze link en vul de volgende code in: INFHV.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.