‘Niet betalen voor hypotheekaanvraag’

0

“Voor Nederlandse hypotheekadviseurs is het betalen voor hypotheekaanvragen verleden tijd. Met de introductie van Basic Serviceproviding rekent Romeo Financiële Diensten definitief af met het traditionele model waarbij serviceproviders geld vragen voor een hypotheekaanvraag”, zegt directeur Martin Keegstra.

“Het betalen voor een hypotheekaanvraag is achterhaald. Het is vreemd dat serviceproviders aan hypotheekadviseurs een vergoeding vragen, terwijl de geldverstrekker al betaalt voor de verwerking van deze aanvragen”, zegt Keegstra. “Met de komst van Basic Serviceproviding maken wij het mogelijk dat elke hypotheekadviseur kosteloos een hypotheekaanvraag kan indienen.”

Ambitie

Volgens Keegstra verstevigt Romeo hiermee zijn ambitie om de financiële wereld te veranderen. “De kantoren die bij onze formules Huismerk en Finzie zijn aangesloten, betalen al niets voor hypotheekaanvragen. Zij betalen alleen een maandelijkse vergoeding voor het beheren van het assortiment en toegang tot aanvullende services, zoals de taxatie- en notarisservice.”

Basic Serviceproviding biedt toegang tot de volgende aanbieders: Argenta, bijBouwe, Centraal Beheer, Hypotrust, IQwoon, Lloyds Bank, NIBC Direct, Reaal, Tulp Hypotheken en Venn Hypotheken. Basic Serviceproviding handelt de aanvragen tot samenwerking volledig digitaal af. Meer informatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.