NIBE-SVV van klassikaal naar virtual

0

NIBE-SVV geeft cursisten die zich al eerder hebben ingeschreven voor klassikale lessen de mogelijkheid deze lessen te volgen in een virtual classroom. Inmiddels zijn al enkele tientallen klassikale lessen in een deze virtuele omgeving gegeven.

De introductie van de digitale klassen bij NIBE-SVV valt samen met de al geplande introductie voor virtuele examentrainingen. Dat dit nu samenvalt met de coronacrisis is volgens de opleider dan ook puur toeval. “De virtual classroom biedt ons nu wel de mogelijkheid om ook op deze manier het ‘normale’ doorgang te laten vinden. Maar ook na de coronacrisis blijven wij de virtual classroom aanbieden als innovatieve, aantrekkelijke en tijdsbesparende manier om opleidingen te volgen.”

Zelfde mogelijkheden

Het aanbod voor de virtuele lessen geldt zowel voor Wft-, Wft-PE, als voor andere mondelinge opleidingen. Cursisten loggen vanuit hun huis of vanaf hun werksituatie in op de klassikale les op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip. Reistijd is dus ook niet nodig. Net als bij gewone klassikale lessen zijn er bij een virtual classroom een docent en een groepje van 10-15 cursisten. Ook in een virtual classroom zien de cursisten de docent, ziet de docent de cursisten en kan er onderling gecommuniceerd worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.