NIBC-hypotheek voor cruciale beroepen

0

NIBC introduceert een ‘helden’ hypotheek, waarbij het acceptatieproces is afgestemd op de behoeften van cruciale beroepsgroepen als politie, brandweer, zorg, krijgsmacht en onderwijs. De nieuwe propositie is een variant op de bestaande NIBC (Extra) Hypotheek.

Bij het afsluiten van de hypotheek voor helden kunnen overwerk, onregelmatigheidstoeslag en een tweede baan tot 100% worden meegenomen in de inkomensberekening.

“De toewijding van de onvermoeibare helden die werkzaam zijn in cruciale beroepen verdient een hypotheek die net zo flexibel is als zij. Zo kunnen uitdagingen opgelost worden waar deze groep vaak mee te maken heeft bij een hypotheekaanvraag. Denk aan een variabel inkomen, tijdelijke contracten, meerdere banen zoals een zorgmedewerker met een tweede baan en het omgaan met wisselende werklocaties vanwege de aard van hun werk. Factoren die zo karakteristiek zijn binnen de vitale sector”, aldus NIBC.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.