NIBC brengt pensioenen onder bij De Nationale APF

0

De pensioenregeling voor werknemers van NIBC Bank en alle opgebouwde pensioenen van (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds NIBC worden per 1 augustus 2021 ondergebracht bij De Nationale APF.

Leendert Punt (rechts op de foto), voorzitter van het bestuur van Pensioenfonds NIBC: “Door toenemende wet- en regelgeving en mogelijke complexiteit gerelateerd aan de overgang naar een nieuw pensioenstelsel zag het bestuur van Pensioenfonds NIBC steeds meer uitdagingen om zelfstandig door te gaan. Sinds medio 2019 hebben we om die reden mogelijke scenario’s voor de toekomst van Pensioenfonds NIBC onderzocht. In deze periode zijn wij ervan overtuigd geraakt dat de overdracht naar De Nationale APF het beste aansluit bij de belangen van al onze deelnemers.”

CDC-pensioenregeling

“De CDC-pensioenregeling en alle aanspraken gaan ongewijzigd over naar Kring B van De Nationale APF. Met deze overstap is de kwaliteit van de uitvoering voor de langere termijn gewaarborgd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het pensioen van onze deelnemers bij De Nationale APF, een partij die wij de afgelopen periode hebben leren kennen als deskundig, professioneel en betrokken, in goede handen is”, aldus Punt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.