Nh1816 Verzekeringen wint KNRM Gouden Wimpel

0

De Goede Doelenstichting van Nh1816 Verzekeringen heeft de Gouden Wimpel 2012 van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM gewonnen. De stichting werd door 40% van het publiek verkozen uit een lijst van tien door de KNRM genomineerde relaties.

De Gouden Wimpel is een jaarlijks terugkerende waarderingsprijs voor relaties van de KNRM, die zich in het voorbije jaar hebben onderscheiden. De prijs wordt toegekend door de KNRM zelf, met steun van Boot Holland, de Waterkampioen en Faber Vlaggen, de producent van de wimpel. De uitreiking vindt jaarlijks plaats tijdens de openingsdag van Boot Holland.

Met haar Goede Doelen Stichting geeft Nh1816 Verzekeringen invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het reserveren van een deel van de winst, steunt de stichting allerlei projecten van maatschappelijke organisaties die deze projecten uitsluitend door donaties en giften kunnen financieren. Zo zijn in het verleden onder andere de Nederlandse Gehandicaptensport, het helpen realiseren van lokale hospices, de renovatie van cultuur-historisch erfgoed, Artis, KNGF Blindegeleidehonden door de stichting financieel ondersteund. In 2008 doneerde de stichting anderhalf miljoen euro aan de KNRM voor de ontwikkeling van een nieuw reddingbootklasse.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.