Nh1816 vernieuwt VerzekeringApp

0

Nh1816 lanceert vanaf vandaag een vernieuwde VerzekeringApp voor samenwerkende financieel adviseurs. De app biedt verzekerden 24/7 overzicht en controle over hun verzekeringen, van preventietips tot schade melden.

“De vorige VerzekeringApp werd in 2012 gelanceerd en Nh1816 liep daarmee voorop in de ondersteuning van de lokale adviseurs richting hun klanten. Op basis van wensen uit de markt hebben we samen met en voor het intermediair deze nieuwe VerzekeringApp ontwikkeld”, aldus de verzekeraar. Vanaf vandaag is de VerzekeringApp voor iOS en Android te downloaden.

“De VerzekeringApp is puur functioneel en voorziet in een service tussen adviseur en verzekerde. We hebben hier bewust voor gekozen en geen commerciële functies toegevoegd zoals verkoop van verzekeringen of loyaliteitsbonussen”, aldus Nh1816.

“De app gebruik je als je informatie of hulp nodig hebt. Het biedt onder meer een overzicht van lopende polissen en de mogelijkheid vragen te stellen aan je adviseur. We gaan deze app verder door ontwikkelen met nieuwe functies, om de service in de keten verzekeraar, adviseur, klant nog meer te ondersteunen.”

Onmisbare schakel

Polissen en verzekeringsinformatie op papier worden steeds schaarser. Bovendien heeft ruim 80% van de Nederlanders een smartphone. Volgens Apple wordt de iPhone gemiddeld 80 keer per dag ontgrendeld maar ander onderzoek toont aan dat er zelfs vaker dan 200 keer per dag op wordt gekeken. De tablet en smartphone worden volgens Nh1816 de onmisbare schakel in de communicatie tussen adviseur en verzekerden.

Met de verbeterde white label VerzekeringApp kan de lokale adviseur zijn klanten nog beter van dienst zijn. Verzekerden hebben meer controle over hun verzekeringspakket dankzij overzichtelijke polissen, hulpinformatie, preventietips en informatie van hun adviseur altijd binnen handbereik.

Verzekerden kunnen tevens eenvoudig digitaal schade melden en bij auto(ruit) schade direct een schadeherstelbedrijf in de buurt zoeken. Voor schade aan de auto is er gekozen voor integratie van de Verbonds app mobielschademelden.nl.

De app is intern ontwikkeld bij Nh1816 in samenwerking met adviseurs en kan direct voor smartphone en tablet in de Appstore en Google Play worden gedownload. De ervaringen van adviseurs en verzekerden worden gebruikt om de app verder te ontwikkelen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.