Nh1816 verbroedert op Walcheren

0

Zeven advieskantoren op het Zeeuwse eiland Walcheren zetten komend weekend hun concurrentieposities even opzij. Met steun vanuit Nh1816 Verzekeringen zetten zij de schouders onder twee benefiet evenementen en tonen daarmee hun gedeelde maatschappelijke betrokkenheid.

Op vrijdag 27 oktober organiseert de Stichting Jayden ’s avonds een hardloop- en wandelevenement door het centrum van Goes. Medewerkers van de advieskantoren Zuiver Financieel, De Bruine Verzekeringen & Hypotheken, Doene Assurantiën, De Verzekershop, HP Financieel Advies, CM Personal Finance en Assurantie Advies Centrum Zeeland, doen hieraan mee met hun verzekeringsklanten en/of staan langs de kant om de deelnemers aan te moedigen. Vorig jaar stonden de start- en finishbogen van Nh1816 voor het eerst op de Grote Markt in Goes.

Dansen met klanten

Zondag 29 oktober opent het Arsenaal Theater in Vlissingen de deuren voor een Zumba-marathon voor Duchenne Parents Project.  Hoofdsponsor van dit evenement is Schinkel Adviesgroep uit Oost-Souburg. De organisatie is in handen van Leida Wallaart, zelf dansinstructrice en verzekeringsklant van Schinkel. Zij startte dit initiatief nadat zij vijf jaar geleden in Goes de Duchenne patiënt Jarne ontmoette.

Ook Stichting Jayden, inmiddels landelijk bekend, kent haar oorsprong in Goes. Jayden overleed op 3-jarige leeftijd aan neuroblastoom kinderkanker. Zijn ouders richtten de stichting op om geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van kanker bij kinderen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.