Nh1816 doneert aan lokale crisis-initiatieven

0

Lokale goede doelen en initiatieven die zich inzetten ter bestrijding van de effecten die veroorzaakt worden door de coronacrisis, kunnen rekenen op steun vanuit Nh1816. Via adviseurs kan hiervoor een aanvraag worden gedaan. De verzekeraar heeft hiervoor 200.000 euro vrijgemaakt.

De lokale goede doelen en initiatieven die door Nh1816 op steun kunnen rekenen, moeten zich richten op het ondersteunen van de gevolgen van de coronacrisis. Bijvoorbeeld door te voorzien in primaire behoeften zoals voedsel, kleding en onderdak; het bevorderen van mentale en fysieke gezondheid of het ondersteunen van lokale ondernemers bij hun hulp aan goede doelen en initiatieven. Aanvragen moeten via een van de 700 met NH1816 samenwerkende onafhankelijke financieel adviseurs worden ingediend.

Op de actiepagina nh1816.nl/samenbetrokken staat meer informatie over dit speciale fonds beschreven en hoe verzekerden via hun adviseur een initiatief onder de aandacht kunnen brengen bij Nh1816.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.