NH1816, ASR en Reaal genomineerd voor Gouden Lotus Award

0

 

In de categorie Woonverzekeraar zijn NH1816, ASR en Reaal door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

Onder de respondenten is een duidelijk verschil te zien tussen adviseurs die alleen het hypotheektraject adviseren en kantoren die hun klanten het hele woonpakket van hypotheek en verzekeringen adviseren. Van de adviseurs die ook woonverzekeringen adviseren, geven de meeste aan een goede dekking en een perfecte schadeafwikkeling doorslaggevend te vinden voor hun keuze. NH1816 scoort goed op de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van het systeem waarin wordt gewerkt. Of zoals een respondent het aangeeft: “Ze hebben het duidelijk allemaal goed onder controle daar.” Ook Reaal scoort goed op het online proces. Met name de dekking en schadeafwikkeling van de woonproducten van ASR worden als positief ervaren door de respondenten die op deze verzekeraar hebben gestemd.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 31 mei tijdens het plenaire middagprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.