New Insured groep neemt Midden Brabant Advies over

0

Met de overname van Midden Brabant Advies versterkt New Insured groep haar positie op de hypotheekmarkt en breidt zij haar activiteiten op het gebied van vermogen, leven en schade uit. Ook koopt New Insured de pensioenportefeuille van Orange Mill, specialist in (collectief) aanvullend pensioen.

Midden Brabant Advies is een allround financieel advieskantoor met vestigingen in Oisterwijk, Udenhout, Haaren en Vught. Daarnaast is het bedrijf zelfstandig adviseur van de RegioBank. Waar New Insured onderdeel Advitas de nadruk legt op een landelijk dekkend netwerk, opereert Midden Brabant Advies meer regio-georiënteerd. Gezamenlijk – zo is het idee – kunnen de bedrijven meer efficiency halen om zo aan de advieskant meer tijd vrij te maken voor het bedienen van hun klanten. Die krijgen nu ook diensten op het gebied van pensioencommunicatie en -voorlichting onder de tweede en derde pijler aangeboden.

Arnold Drent, directeur van New Insured: “We zien in de markt steeds meer specialisatie, partijen die bijvoorbeeld graag een schadeklant in de boeken hebben maar vervolgens de hypotheek of een levenpolis er niet bij willen hebben. Wij vinden dat je als consument mag verwachten dat je een gedegen adviseur aan tafel hebt die je bij alle financiële vraagstukken kan helpen, het is ten slotte al moeilijk genoeg. Neem bijvoorbeeld het verduurzamen van een woning. Wij als groep proberen integraal en proactief onze klanten hiermee te helpen door niet alleen te focussen op het financieren van verduurzaming in de hypotheek, maar ook de baten van lagere woonlasten inclusief energie hierin mee te nemen. In deze tijd van sterke inflatie speelt dat bij klanten heel erg en kan de toegevoegde waarde enorm zijn. Met Midden Brabant Advies en pensioenvoorlichting in de groep halen we meer slagkracht en expertise in huis om zo al onze klanten excellent te bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.