Nedasco wil totaalrelatie met adviseur

0

Door uitbreiding van het aantal samenwerkingsovereenkomsten zet Nedasco in op het bereiken van een ’totaalrelatie’ met assurantieadviseurs. Eerder dit jaar ging de serviceprovider een samenwerking aan met Roland en TAF. Vanaf heden kunnen adviseurs ook bij Nedasco terecht voor de beleggings- en risicoverzekeringen van Leidsche Verzekeringen.

Met een vergroting van het aantal samenwerkingspartners wil de serviceprovider het accent meer leggen op een totaalrelatie met adviseurs. ,,Voorheen lag de nadruk op het volmachtbedrijf”, licht senior marketeer Jerfaas van de Water toe. ,,Bij het niet-volmachtmodel werkten we met provisiedeling. Dat hebben we nu aangepast naar een model zoals je ook bij DAK en VKG ziet. We rekenen nu beheerkosten per polis.”

Begin dit jaar introduceerde de Aegon-dochter een concurrerend ‘niet-volmachtmodel’ op het gebied van prijs en niet-volmachtproducten. ,,We merken dat assurantieadviseurs overwegen hun gehele portefeuille naar Nedasco over te voeren”, zegt directeur Tim Schoonbergen. ,,Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat ons productaanbod overeenkomt met de verzekeraars waarmee het gros van de adviseurs samenwerkt.”

Nedasco wil zijn productassortiment blijven uitbreiden en is om die reden actief op zoek naar partners. Op dit moment is de serviceprovider in gesprek met diverse maatschappijen voor provinciale aanstellingen. Nedasco
heeft nu 67 provinciale aanstellingen en dertig volmachten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.