Nedasco past kosten provinciale polissen aan

0

Per 1 januari verbetert serviceprovider Nedasco de regeling voor provinciale producten. In plaats van 50% van de provisie is de assurantieadviseur vanaf 1 januari nog maar een bedrag tussen de 0,50 en 0,90 eurocent per polis per maand verschuldigd. Via het extranet kan de adviseur niet alleen de polissen inzien, maar ziet hij ook in één klantbeeld de volmacht- en provinciale polissen bij elkaar.

“Dit is een belangrijke stap in ons streven om intensiever met de 1.200 aangesloten adviseurs samen te werken”, aldus directeur Tim Schoonbergen. “Onze tussenpersonen gaven aan dat de kosten van provinciale polissen een belemmering vormden om 100% zaken met ons te doen en daar hebben we iets aan gedaan.”

De tariefsaanpassing, die een maand geleden aan de aangesloten adviseurs is gecommuniceerd, heeft direct geleid tot een forse stijging van het onderbrengen van provinciale posten bij Nedasco.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.