Nedasco lanceert MKB-arbodienst

0

Met ArboNext lanceert Nedasco een eigen MKB-arbodienst. Volgens de serviceprovider ontbrak het in de markt aan een dergelijke specifieke arbodienst, die volledig fungeert als belangrijkste schakel tussen werkgever en werknemer.  

ArboNext gaat de werkgever ontzorgen en begeleiden. Daarbij is de verzuimcoach de vaste schakel tussen werkgever en werknemer. In het geval van verzuim schakelt ArboNext een eigen landelijk netwerk van bedrijfsartsen, arbeids- en organisatiedeskundigen, psychologen en mediators in.

Digitaal werkgeversportaal

Tijdens het verzuim is er één vast aanspreekpunt en één digitaal werkgeversportaal (Xpert Suite) waar alle acties, documenten en afspraken voor de werkgever en werknemer terug te vinden zijn. Met één verzuimmelding worden alle betrokken partijen zoals verzekeraar, arbodienst en het UWV via de portal geïnformeerd. Het vaste aanspreekpunt van ArboNext werkt in het verlengde van de bedrijfsarts, waardoor het volgens Nedasco mogelijk is om snel advies te geven over herstel en werkhervatting.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.