Nedasco Full Service Inkomenpakket

0

Nedasco lanceert een vergelijk- en aanvraagtool voor een nieuwe totaaloplossing op inkomensgebied: het Full Service Inkomenpakket. Financieel adviseurs met een aanstelling kunnen de tool raadplegen via het extranet van de serviceprovider.

Met de nieuwe tool kan de adviseur de varianten (zowel 2- als 12-jaarsproposities) van het Full Service Inkomenpakket vergelijken, offreren en aanvragen. De premie van vijf verschillende inkomensaanbieders worden op het scherm getoond. Dat zijn de premies van Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, Nedasco en Nationale-Nederlanden. Ook is er de mogelijkheid om direct de gewenste dedicated arbodienst te selecteren.

De tool wordt later uitgebreid met meerdere verzekeraars en 30-jaarsproposities.

Full Service Inkomenpakket

Het Full Service Inkomenpakket is een palet aan verzekeringen met daaromheen een brede schil aan dienstverlening. Hierin zitten diensten als een werkgeversdesk, preventie, gezondheidsmanagement en juridische ondersteuning. Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco: “Wij hebben geïnvesteerd in een totale serviceketen. Met onze nieuwe totaaloplossing profiteert de adviseur en de werkgever van kennis en tools op het gebied van sociale zekerheid onder één dak. Hiermee kan de adviseur echt zijn toegevoegde waarde laten zien. Dankzij de inzet van dedicated arbodienstverleners en Register Case- en Caremanagementbureau Be Suitable beloven wij grip op de uitvoering en kosten van verzuim.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.