Nationale Waarborg beloont loyaliteit

0

Advieskantoren die al sinds jaar en dag samenwerken met Nationale Waarborg krijgen vanaf 1 januari 2022 een speciaal loyaliteitsarrangement aangeboden met diverse voordelen. De lancering van dit nieuwe loyaliteitsarrangement, naast het standaard Nationale Waarborg arrangement, is op 4 november tijdens HypoVak.

De marktleider in bankgaranties zal de advieskantoren die in aanmerking komen voor het nieuwe arrangement voor het eind van dit jaar per post informeren. Wilt u niet zo lang wachten, dan kunt u tijdens HypoVak op 4 november het accountteam van Nationale Waarborg hiernaar vragen en meer informatie krijgen over de arrangementen.

Verbeterde voorwaarden

Per 8 november 2021 verbetert Nationale Waarborg eveneens enkele voorwaarden. Zo vervalt de leeftijdsgrens van 65 jaar voor de verzekerde bankgarantie. Daarnaast wordt het minimumtarief van 225 euro verlaagt naar 100 euro bij het standaard Nationale Waarborg arrangement. Bovendien wordt het bankgarantietarief voor woningen boven het miljoen verlaagt naar 0.9%.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.